Hannan's

By: hannan abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Feb-2009 07:05 Email | Share | | Bookmark
Irfan dan Geng Pengembaraan bermula

cewah 'Geng' ni
control ensem
ben10
View all 6 photos...
Aktiviti last two week...2 thumbs up untuk production Upin n Ipin ni...mmg best...tp irfan ni tak bapa paham sgt lawak2 dlm katun ni...besala mat irfan ni...mesti dok dlm dunia dia ja...
so skang ni sapa yang nak tgk cita ni sebenaqnya...kami or irfan...ohohoh..





Tuesday, 6-Jan-2009 07:38 Email | Share | | Bookmark
Irfan The Gig

abah n irfan
 
control tuu
View all 6 photos...
ni time depa 2 beranak takdak keja...sorang semarak...sorang wat muka bodo...
lagu favorite...burung kakak tua ....abc....last skali lagu ultramen




Tuesday, 23-Dec-2008 06:45 Email | Share | | Bookmark
Edi' wedding

 
 
Sori edi aku xdpt p weding hang...
Sikit gambaq weding dia yang aku cilok kat facebook sapa2 tah..
Semoga kekal ke akhir hayat...
Selamat melayari alam rumahtangga yang penug gelembung dan gelumbang...



pengantin dan pengapit

dan ramai2


Friday, 12-Dec-2008 09:10 Email | Share | | Bookmark
Aliyah's Wedding Dec 2008

tema dia..PINK karer
kwn sekolah...time ni tudung nak senget la kan
[b]Selamat pengantin baru Puan Aliyah..
Semoga kekal ke akhir hayat..
[/b]

Desc :
Aliyah Annour..kawan paling lama aku kenal since tadika kot..zaman mengaji2 dulu sampai la skang...known as banyak mulut...suka bercakap/berleter..heheh..jgn kecik hati no...tapi hati baik...berkorban apa sahaja untuk family..anak pompuan paling last kawin..walaupun ada yang langkah bendul dia..asben dia..suhairy.tak kenai pun aku...yg aku tau...mek tu pgl dia 'Su' zaman belajar2..okla tu at least leh kaver bila ckp tipon time balik kampung...tu jela...skang ni dah jrg kontek sebab masing2 ada life sendiri...irfan takdak di lokasi kejadian sebab dok kena demam campak kat rumah..org demam kena tinggal..nasib badan
[b]



inilah pengantinnya


kami segerombolan


Friday, 22-Aug-2008 04:18 Email | Share | | Bookmark
Sempena 08/08/08

 
 
 
Sempena tarikh tu..ramai je kawan aku wat weding hari 9/8...aku agak depa ni akad on jumaat pastu weding on sabtu tu...so kenala attend 2 2 kan...dah org jemput..
best gak la..mcm ala2 berkejar2 la ke sana sini

first wedding
Adik (konfius nama dia fadzila ke fadzlia)..sori dik...akhirnya adik ngan si pazzren ni bersatu jugak akhirnya..lama kapel...since zaman u...akak bile lagi...weding yg aku attend kat shah alam...

second wedding
Fiza dan pasangan...fiza dah lost contact since zaman u...sekolah menengah sama2 ni...asmarian...

Anyway..Selamat Pengantin Baru kawan2 ku...Selamat melayari alam rumahtangga...






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net